7 Ağustos 2012 Salı

Heyyy İndirimlr.com'u hala duymadınız mı?

Yeni günden merhabalar :)
Bugün sizlere kaliteli ve ucuz alışverişler için çok hoş bir siteden bahsetmek istiyorum

Online alışveriş sitelerine girip karşımızda üye ol butonunu görmekten hepimiz çok sıkılmadık mı yahu? Ne o öyle ben belki hemen alışverişime başlamak istiyorum üye olmak istemiyorum belki ! Bir zorunlu kılma bir mecburiyet haline sokuyorlar ya ne gıcık !

Ben sonunda üye olmadan üstelik çokta ucuza üstelik bir sürü hediye kuponu veren bir site keşfettim şiddetle sizlere de öneririm :) Peki nasıl bir site bu?

Online alışverişin en büyük tercih nedenlerinden biri olan "ucuz alışveriş" artık hediye çekleri ve indirim kuponları sayesinde daha da ekonomik! Hediye çeki çoğunlukla belli bir miktar olan dijital para diyebiliriz. İndirim kuponları ise belli bir yüzde indirim sağlayan, ve bu indirimleri zaten varolan kampanyaların üzerine ekleyebildiğiniz kuponlardır. Bu kuponlar şu anda Türkiye'de çok fazla bilinmese de, yurtdışında oldukça yaygın kullanılan bir sistem aslında. Hatta sadece bu işi yapan şirketler bile mevcut Türkiye'de de bu sistemi yavaş yavaş başlatan bir site mevcut. tık tık lütfen :)

Söylediğim gibi herhangi bir üyelik istenmiyor hemen siteye girip kuponlarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.
İyi alışverişler dilerim :)

http://www.indirimlr.com
https://twitter.com/#!/Indirimlr
http://indirimlr.blogspot.com/


2 yorum:

Life By Bambinos dedi ki...

Harika keşiflerinle beni hergün şaşırtıyorsun Venüs. Sen bi harikasın! :)

Venüsün Dünyası dedi ki...

O zaman beni izlemeye devam et Bambinos :) Sende harikasın! ;)