29 Aralık 2012 Cumartesi

Yılbası Gecesi Neler Yapılabilir!

''2012 enleri'' yazılarımı en iyi stiller ile başlayıp en iyi aşklarla özetledikten sonra sıra geldi yılbaşı gecesi neler yapılabilir?!
Hepinizin muhtemelen o gece ile ilgili planları vardır ;) Yeni yıla kalabalık sokaklarda,bir gece klubünde,bir fasılda,bir eğlence yerinde girmek isteyenler yerlerini çoktan ayırdı değil mi?! Zira son güne bırakmak sizi mağdur edebilir!
Peki ya yeni yıla 2 gün kaldığı halde hiç planı olmayanlar ne yapacak? Bunu kendinize sormaktansa açın Venüs'ü okuyun o size alternatif planlar sunacaktır.


Ev Partisi
Eğer çok fazla sakinlikten hoşlanmayan biriyseniz ve yılbaşı gecesi coşku istiyorsanız ev partisi düzenlemek tam size göre bir alternatif! Çoğu insan dışarıda bir gece geçirmek için plan yaparken, aslında birçoğumuzun olası gelebilecek bir ev partisi teklifini nasıl da sabırsızlıkla beklediğini unutmamak gerekiyor! Bu bakımdan plan yapmış veya yapmamış arkadaşlarınızın böyle bir teklife soğuk bakacağını düşünmeyin. Dilediğiniz müzik, dilediğiniz menü ve her tarafta aile veya tanıdık dostların olması gerçekten çok hoş olur. Ev partilerinin vazgeçilmez kurallarından biri de en azından içecek menüsünün ortak oluşturulmasıdır. Keza gelen davetlilerden her biri eve sevdiği veya beğenileceğini düşündüğü tarzda alkol veya alkolsüz içecek getirebilir.
Ailece Yeni Yıl Gecesi
Bir arkadaş partisinden ziyade, ailecek yeni yıla evde bir gece ile girmeyi düşünüyorsanız bu da iyi bir alternatif olabilir. Yılbaşı eğlencesi olarak, lüks tesisler yerine, sahne alan yıldızların aynılarını evinizde televizyon ekranında bulabilirsiniz. Kutlama programlarını izlemek iyi bir seçim olabilir.Bunlarla beraber, yeni yılı karşılamak gerçekten mutluluk verici ve umut doludur. Bu anlarda ailenizle birlikte olmak, çoğu zaman söylemek isteyip de aslında söyleyemediklerinizi ailenize söyleme imkanı verebilir.
Genelde ailecek geçirilen bir yılbaşı gecesinde, bir ev partisinden ziyade daha zengin bir menü olur. Televizyon ve sofra ise, zaten evde geçirilecek güzel bir gece için hem ekonomik hem de eğlenceli unsurlardır.
Tombala Geleneği Değişmiyor
Klasik tombala oyununun da aslında ne kadar eskirse eskisin insanı neşelendiren ve en önemlisi kaynaştıran bir oyun olduğunu unutmayın. Geçtiğimiz yıl Oyuncakçılar Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alioğlu yaptığı açıklamada, artık bir yılbaşı klasiği haline gelen tombala ile birlikte Monopoly, Scrabble gibi oyunların yılbaşı gecesi için büyük ilgi gördüğünü belirtmişti.
Yılbaşında Yalnızsanız
Aslında kendi kendinize gireceğiniz bir yeni yıl o kadar da kötü olmayabilir. Kendinizle baş başa kalıp yeni yılda yapacaklarınızı, planlarınızı ve hayallerinizi gözden geçirirsiniz. Belki bir bilgisayar oyunu oynar, belki bir maç izler, belki de uzun zamandır yapmak istediğiniz gibi en sevdiğiniz dizinin dvd serisini alıp, bölümlerini sırasıyla izlersiniz. Pizza sipariş edebilir, veya sadece güzel bir ev salatası yapabilirsiniz. Sakinliği ve kendi kendine kalmayı isteyenlerin, yeni yılın ilk sabahında çok daha dinç ve enerjik olma ihtimalleri de ayrı bir avantaja dönüşebilir.

Bunların dışında elbette bir sürü alternatifiniz olabilir.Siz kendinize uygun bir program yapmayı atlamamışsınızdır. Hadi o zaman hazırlıklar başlasın!

Hiç yorum yok: