2 Aralık 2012 Pazar

Lidyana'nın takılarına bakmadınız mı hala?!


Biz moda severler olarak mutlaka hergün çeşitli moda bloglarını,moda dergilerini vs karıştırıp en güncel moda bilgilerini paylaşmayı sevmiyor muyuz? Evet,seviyoruz! Peki elimizden geldiği kadar da modayı en güncel hali ile üzerimizde taşımayı istemiyor muyuz? Evet,bunu da istiyoruz! Hadi o zaman şimdi lidyana'ya bir göz atma vakti çünkü eminim sizlerin de zevkinize uygun birşeyler mutlaka çıkacaktır :)

Online alışveriş siteleri alışverişe çıkmaya vakti olmayan yada alışverişe çıkıpta istediğini bir türlü bulamayanların en uğrak noktasıdır bunu hepimiz biliyoruz ve ben bir dönemdir online alışveriş sitelerime bir yenisini daha ekledim bunu sizinle de paylaşmasam olmazdı :)

Özge Ulusoy,Burcu Esmersoy,Derya Baykal gibi birçok ünlünün seçtiği tasarımları bulabilir,kendinize ve tarzınıza en uygun aksesuarları buradan seçebilirsiniz üstelik fiyatlar da gayet uygun.

Tarzınız ne olursa olsun Lidyana’ da size özel hazırlanan güncel takı rehberinden seçtiğiniz takıları güvenle alabilirsiniz. Kendinizi şımartın, lidyana.com ile mutlu olun!

P.S: Takipçilerime özel indirim kodu ile Lidyana.com'dan %20 indirim ile alışveriş yapabilirsiniz.
Kupon kodu: amareteipsum20

Hiç yorum yok: