9 Temmuz 2012 Pazartesi

Hafta Sonu Güncesi

Sendromlu bir Pazartesi gününden herkese merhabalar :)
Hafta sonu aşktır demiştim değil mi? Çok fazla fotograf çekmek için vakit ayıramasam da işte Instragam'da paylaştıklarım ve ben ;) Bu arada Instragam'da beni Venüss34 ile bulabilirsiniz sevgiler <3


Cumartesi sabahı benim için sporla başladı 09:00'da spor salonundaki yerimi almıştım bileee :)



Sonra güzel bir duş,kuaför ve ardından misss gibi bir kahvaltı öyle iyi geldi ki bana... Jr.Nutella spor sonrası ödülümdü :))



Bagdat Caddesi Marks&Spencer mağazasının hemen yanındaki telefon kılıfı dükkanı Rococoshumun tavsiyesi ile yeni keşfim oldu güzel modellerin çoğu bitmişti ben bunu seçtim çok sevimli değil mi? :)



Hemen aldım ve kullanmaya başladım bile :)



Öğle arasını sahilde havanın tadını çıkararak ve dinlenerek geçirdik. Filtre kahve ve bira kardeşliği ile :))



Sıkıldıgım yada beklemek zorunda oldugum durumlarda kurtarıcım olan kitaplarıma gecen haftalarda bir yenisi daha eklenmişti. Erkek Dedikodusu 2 şiddetle öneririm okumayanlar kaldıysa önce 1'i alın okuyun zaten 2'yi merak ediceksiniz :))



Sezon renklerini taşıyan maksi eteğim cumartesi günü bana eşlik etti. Renkli oldugu için üzerine düz bir renk tercih ettim eteğin içinde de bulunan siyah renk kombinime yardımcı oldu sağolsun :)



Bir dahaki sefere renkleri karıstırıp ışıltılı bir kombin yapmak istiyorum bu etekle :)



Ayakkabılar çok rahat ya hiç çıkarasım gelmiyor :))



Etek; Kadıköy Çilek Sokak
Siyah Atlet; Bershka
Ayakkabı; Deichman
Çanta; Adil Işık
Bileklikler; Penti-Kadıköy



Yıllaaar yıllaaar önce aldıgım Kemal Tanca babetlerimi hala çok seviyorum. Pazar günü öğlene kadar uyuduktan sonra :) arkadasımın dogum günü için bunları tercih ettim üzerime yine tek renk dore bir tişört ile kombinledim.



Yummmmyyy <3



Kalpli bileklik Avon,Boncuklar Penti



Haftanın resmi bence bu olmalı :)) Resmin altındaki yazı şöyle; ''Bizimde Megan gibi karımız olsun herşeyi yaparız diyen erkekler, Megan'ın kocası gibi olun bizde herşeyi yaparız.''   :)))))

Bal gibi bir hafta geçirmeniz dileğiyle <3

3 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

hahah meganın kocasımı hahha :)) alemsın :))) etegın cok tatlıymıs ben olsam sandelet gıyerdım altına ohh efıl efıl :))) hahhahha :))) yaz geldı ya kapalı ayakkabı fobısınden sanrıım :) cok guzel yenılmıs ıcılmıs musmutlu gecmıs umarım hafta ıcıde oyle gecer..kocaman sevgıler

Rainbow Gatherer dedi ki...

cnm eteğin çok hoş, tam bir yaz eteği, beyaz tşörtlede super olur, iyi haftalar ;)

PELLORA dedi ki...

eheuehe Meganın kocası mesajı olmuş canım..haftasonu postlarına bayılıyorum ben yaa..iphone kabını da cook begendiiiiim..