6 Temmuz 2012 Cuma

Haftasonu Kombin Önerileri

Haftanın son günlerine doğru bastıran sıcaklarla birlikte hepimiz çok bunalmadık mı? Hele tatile gidemeyip çalışmak zorunda olanlar için hayat bence çekilmez bir durumda şuan, yani en azından benim için öyle :)

Haftasonu benim için aşktır <3 Özgürce uyuyabilirim,gezebilirim vs vs yani haftaiçi kısıtlı olan birçok aktiviteyi haftasonu yapabildiğim için bana göre aşktır :)

Bu cumartesi Rococosh'cumun tavsiyesi üzerine Bağdat Caddesi Iphone kılıfları mağazasındayım :) Benim için yogun bir cumartesi olucak alışveriş,alışveriş,alışveriş :)) Bu yüzden rahat birşeyler giymeyi planlıyorum takipte kalın pazartesi günü ne giydim kombini ile blogtayım :) Sizlere ilham verebilmesi için seçtiğim hafta sonu kombinleri işte burada


Yaz sezonunun vazgeçilmez trendlerinden olan bol pantolonlar hayat kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor.
İçinde kendinizi tiril tiril hissedeceğiniz, floral desenli bir pantolon haftasonu kombini için hoş olabilir.Üzerine dar kesim nude renklerde bir bluz giyerek, pantolonunuzun renklerini ön plana çıkartabilirsiniz.



Haftaiçi sürekli topuklu ayakkabı ile geziyorsanız bence haftasonu biraz daha rahat etmek için spor kombinler tercih edebilirsiniz.



Maksi etek dediler. Bu sene çok ön planda dediler. Beyazla uyumu mükemmel dediler. Bende bunu seçtim ve bu haftasonu sanırım bana eşlik edecek :)


Bu streç mini etekler, her kadının gardırobunda bulunması gereken bir parça. Hele bir de kırmızı rengi tercih ederseniz, büyük bir cesaret örneği sergilemiş olacaksınız.  Victoria’s Secret’ın Pink serisi bu kombin için ayrı bir dinamizm katacaktır. Ayakkabı olarak dilediğiniz siyah bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Etek zaten iddialı oldugu için düz beyaz bir thişört yeterli olacaktır. Ben Topshop'da bu eteği gördüm fiyatı da uygundu bir bakın derim :) Bu arada Zara indirimi devam ediyor,değişik kombinler yaratmak için İstanbul ve Ankara Zara mağazalarını da gezmelisiniz. Benim yarın ki duraklarımdan biri olucak kendisi :)

Musmutlu bir haftasonu olsun,sevgiyle kalın <3           


2 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

ben en çok ikinci kombini beğendim...
kocaman sevgiler...

Asli dedi ki...

kombinlere bayildim! yalan dünyayi izliyormusun bilmiyorum ama 2 resimdeki kombin nihal yalcinin canlandirdigi karakter acilay´in stiline benziyor ve cok hosuma gitti:)