19 Aralık 2012 Çarşamba

Random.org yeni yıl hediyelerinin sahibini buldu !!!

Merhabalar,
Yeni yıl çekilişimiz dün gece 00:00 itibari ile sona erdi. Katılan herkese çok teşekkür ederim,her zaman söylediğim gibi keşke 1 kişiye değil de hepinize verme şansım olsa ama malesef sadece 1 paket var ve bunu ancak kurallar sonucu 1 kişiye verebilirim :( Bu kişiyi de dün gece random.org ile belirledik.


Geçersiz yorumları silmem ile birlikte geriye 84 kişinin yorumu kaldı ve 12.yorumun sahibi sevgili Tuğba oldu.



Tuğba güzel yorumuyla çekilişimize katıldı ve hediyelerin sahibi oldu. Şimdi bana kargo adresini yazacak bende hediyelerini bi an önce kendisine ulaştıracağım. Tuğbacım tebrik ediyorum tatlım iyi günlerde kullanman dileğiyle umarım beni unutmazsın :)

Çekilişler bitmez arkadaşlar. Yine deneyin hep deneyin bir sonra ki çekilişin kazananı belki de siz olursunuz kim bilir :)

Yeni yıl heyecanı şimdiden dört bi yanımızı sarmışken bende sizlere karlı ve soğuk İstanbul sabahından sevgi dolu öpücükler gönderiyorum. Mutlu kalın ;)

6 yorum:

Life By Bambinos dedi ki...

Venüs Hanımcığım, bloğunuzu severek okuyorum bende ama bi hediyenizi göremedim. Yine denedim, yine olmadı, yine olmadı. Ama artık banada yazık diye düşünüyorum onu nasıl yapıcaz ;) ? :PP

Gurme Şirine dedi ki...

kazanan arkaşımıza hayırlı olsun :))

Venüsün Dünyası dedi ki...

Bambinoscuğum, denemedin tatlım deneseydin belki olurdu unutma hep bi umut vardır ;)
Gurme Şirineciğim inşallah hayırlı uğurlu olsun :)

reyhan sevim dedi ki...

Kazanan arkadaşı tebrik ederim.Hediyelerini güle güle kullansın.Şansım benim bu kadar işte...

Life By Bambinos dedi ki...

Reyhan Hanımcığım, öyle demeu,yin rica edicim lütfen karamsarlık olumsuz şeyler getirir. Venüs Hanım, yılbaşında hediyelerinizi bekliyorum :)

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim. :) Bugün çok şanslıyım yaşasınnn. :) sizi unutur muyum hiç aşkolsun, sesim soluğum çıkmasa da takibinizdeyim ve takipte kalacağım her zaman. ;)