12 Haziran 2012 Salı

Mimlendim!

Duygu yüklü bir bloga sahip fiyuvfit yani Semmma'cım beni mimlemiş. Kendisiyle yüz yüze tanışmadık hatta aslında dogru düzgün konuşmadık bile ama yazılarımdan beni öyle iyi anlıyor ki hatta mimlediği yazıya beni eklerken ''bakalım içindeki ses hala acı çekiyor mu?'' diye yazmış sen ve keyifli blogun iyiki varsınız şimdi hemen soruna cevap vermek istiyorum -içimdeki ses hala acı çekiyor mu?-

Evet içimdeki ses hala kırgın,hala kızgın,hala acı çekiyor ne yazık ki ama inançlıyım birgün geçecek ben sabırla bekliyorum!

İçimdeki ses bazen bana ne kadar aptalsın diyor zaten hırpalanıyordun zaten zordu herşey neye üzülüyorsun diyor. Ama sonra diğer aptal iç sesim diyor ki ne olursa olsun sen sevdin kızım sen inandın herşeye rağmen senin umutların vardı,hayallerin vardı geleceğinizle ilgili bu olmamalıydı bu haksızlık bu iğrençlik!

Bazen içimdeki ses buralardan git kızım diyor git ve çok uzaklarda kur hayatını diyor uzaklarda hayat kurmak daha kolaymış gördüm!

İçimdeki ses bazen de bana diyor ki sevdiklerin olmadan 1 gün bile yaşayamazsın sen nereye gidiyorsun? Bi kere sen istersin ki bir bakışından seni tanıyan insanlar olsun yanında uzaklarda kime kendini yeniden anlatıcaksın uğraşamazsın,sıkılırsın,mutsuz olursun. Hem blogun var yazıyorsun,çiziyorsun blogger arkadaşların var oralarda ya giremezsen bloguna! Hem işin var kariyerin var bunlar kolay mı elde ediliyor gitme! vazgeçme hayatından!

İçimdeki ses o seni en başından beri aldatıyordu sen çok kör olmuştun görmedin,duymadın,inandın bıraksalar hala inanıcaksın çünkü sen aptalsın diyor!

İçimdeki ses daha fazla düşünme diyor düşündükçe kahroldun düşünme sus ve sakince geçmesini bekle!

İçimdeki ses yarın sabah git ve iş yerinde seni bekleyen evraklarınla ilgilen artık diyor imzalarını tamamla gönderilmesi gereken yerlere ulaştır işlerini toparla adam gibi diyor :)

İçimdeki ses az sigara iç yoksa 25ini göremiceksin sen diyor.

İçimdeki ses herkese çok çabuk inanıyorsun,güveniyorsun yapma bunu kimse sandıgın kadar masum değil diyor!

Ya aslında içimdeki ses bana öyle çok şey söylüyor ki karışığım,hüzünlüyüm,bi mutsuzum ama dedim ya sakince bekliyorum geçmesini...

Sevgiler canım tekrar teşekkür ederim güzel mimin için :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Icinde hala bir ses olusu, iyi kotu dinleyebilecegin birilerinin olusu ne kadar guzel..

Venüsün Dünyası dedi ki...

Bide işe yarasa daha güzel olucak ama...