22 Kasım 2012 Perşembe

DIY ÇALIŞMASI VOL/4

Herkese Merhabalar :*
Bugün sizlerle kendi yapmış olduğum bir dıy çalışmasını paylaşacağım. Son zamanlarda evde oldukça fazla vakit geçirmeye başladım,sıkılan ruh halime hiçbişii iyi gelmiyor bu yüzden kendime izin verdim,yanlızlığıma çekildim...
Zımbaya olan aşkım herkes tarafından bilinir. Bu sezon zımbalar ve kuru kafalar her yerde oldugu gibi benim dolabımdada patladı. Farkettim ki herşeyim var ama bir zımbalı çantam yok :)


Yıllaaar öncesinden dolabımda olan bu siyah düz çanta bir dönem severek taktığım hatta hiç çıkarmadıgım bir çantaydı. Ama son yıllarda hiç kullanmadığımı farkettim ve belki üzerinde biraz modifiye yaparak yeniden kullanabileceğimi düşündüm. Gerekli Malzemeler; Düz siyah bir çanta,yapıştırıcı,makas ve zımba.



İstediğiniz yerleri zımbalayabilirsiniz ben çantanın önünde düz,uzun bir şeritle zımbalamayı tercih ettim. Oldukça basit bir çalışma oldu diyebilirim.


Bir sprey boya alıp çantanın halka kısımlarını da boyamayı düşünüyorum şimdilik son hali işte böyle umarım sizlerinde ilham kaynağı olabilir,inanın insanın kendi yaptığı birşeyi giymesi kadar güzel birşey yok deneyin kendinizi çok iyi hissediceksiniz sevgiler ;)

2 yorum:

Shelby dedi ki...

Cok guzel olmus tatlim, ellerine saglik:)

Life By Bambinos dedi ki...

Uhuuu :))