9 Kasım 2012 Cuma

Kombin Önerisi Leopard / Red

Ruhumuzun herşeye kapalı olduğu dönemlerde bunu en iyi kıyafetlerimizle dile getiririz. Mesela sabah uyandığınızda dolabın karşısına geçip ne giysem diye düşünürken bir önceki gece hazırladığınız kombini giymek istemezsiniz o an canınız onu istemez hatta ondan nefret eder yeni bir kombin için karıştırmaya başlarsınız dolabı. Kadınlar böyledir,hepsi öyle mi bilmiyorum ama ben öyleyim en azından.

Kar soğuklarının henüz başlamadığı şu dönemde kısa bir şort arkadaş grubu ile toplanılan bir gece için ideal olabilir. Salaş ve rahat kıyafetleri her zaman çok sevmişimdir hele birde modum düşükse en rahatı bir şort,bir topuklu giyip çıkmaktır bana göre... Kombininize biraz renk katmak yada modum kötü olabilir ama iddialı olmalıyım diyenlerdenseniz Leopar ve Kırmızı sizin kurtarıcınızdır ;)


Geçen sezon Zara mağazalarında fazlasıyla karşımıza çıkan leopar desenli kabanı bu sezonda bulabileceğinize gönülden inanıyorum :) Uzun zamandır kalbimdeki yerini koruyan J.C lita botları Ebay ve Go Jane'de bulabilirsiniz tabiii türk sitelerinde de bulmak kolay fakat çeşitli renkler ve modellerde olmuyor ne yazık ki...

Gününüz renkli,kombinleriniz ilham dolu olsun sevgiler...

4 yorum:

Shelby dedi ki...

Ayakkabılara bayıldım. Çok seksi bi kombin olmuş;)

Rainbow Gatherer dedi ki...

çok güzel bir kombin bu :) bayıldım!

Merve Saruhan dedi ki...

Çok hoş bir kombin hepsi harika :)

Unknown dedi ki...

harikaaaa !!
benimde jeffrey campbellerim var siyahlar ve ben onlari coook seviyorum!