23 Kasım 2012 Cuma

Saç Bakımı; Denenmiş,Onaylanmıştır.

Saç bakımı ile ilgili daha önce önerilerimi şuradaki postumda yazmıştım. O zamandan bu zamana koca bir yaz geçti ve şimdi yine kış geldi. Kışın bakım yapmak için daha iyi bi mevsim olduğunu düşünenlerdenim,yazın tatiller,gezmeler,cıvıl cıvıl ortamlar eminim bakım en son aklımıza geliyordur :)

Ben saçlarından yana bir sıkıntısı olmayanlardanım maşallah! Hem yapısı itibari ile kıvırcık ve dalgalı oluşu cok rahat kullanmamı sağlıyor,hemde hiç boyatmadığım için oldukça bakımlı yine maşallah! :)
Son 2 yıldır kısa kullanmaya başladığım saçlarımın artık uzamasını istiyorum! Kısa saç iyi hoş da uzun saçlarımı hiç birşeye değişmem ben!

Başka bir şehirde yaşamanın yanlızlıgı mı desem, akıllanmaz sevgilinin yaşattığı depresyonlar mı desem ne desem bilemedim ama bir şekilde 2 yıldır sürekli kendimi kuaförde buldum bu yüzden uzamasına da izin vermedim :( Ama artık istiyorum,uzasınlar eskisinden uzun ve bakımlı olsunlar!

Şimdi sizlere hem çok ekonomik hemde oldukça faydalı bir bakımdan bahsetmek istiyorum. Son 1 aydır haftada 1 kez uygulamaya başladım etkisi gözle görülür derecede güzel oldu!


Gerekli Malzelemer; çam terebentin yağı,badem yağı,bir fincan kahve,güncel magazin dergileri.


Badem yağının faydaları saymakla bitmez! Aktarlarda ve eczanelerde bulabilirsiniz. 9.90 TL gibi bir fiyatı var.


Çam terebentini saçların gür,parlak ve bakımlı gözükmesini sağlar,ayrıca saç dökülmelerini önler! Aktar ve eczanelerde bulabilirsiniz. 8-9 TL gibi bir fiyatı olması lazım.



Göz kararı istediğiniz miktarda 2 yağı bir kapta karıştırıp parmaklarınızla saç diblerine masaj yaparak uyguladıktan sonra güzelce tarayıp tepenizde topuz yapabilirsiniz isteğe göre sıcak havlu ile de sarabilirsiniz. Şimdi kahvemizi yudumlayıp dergilerimizi okuyalım 30-45 dk bekletmek yeterli olacaktır. Haydı yıkanmaya :)

Ben denedim ve dediğim gibi etkisini görüyorum haftada 1 uygulamak yeterli. Bugün 4.uygulamadayım ve şimdiden saçlarımdaki uzamayı çok net farkediyorum yuppy o zaman!

Sizler de oturduğunuz yerden ekonomik bir şekilde bakımlı gözüken saçlara sahip olabilirsiniz kendinizi sevin hanımlar ;)

3 yorum:

coco-jelly dedi ki...

Eee super denenmeli optuk

Merve Saruhan dedi ki...

Aman diyim çamtarabentini çok kullanmayın saçlarınızın dibi yara olur.
Çamterebentin ağır bir yağdır bir kaç damladan fazla kullanılmaz.

Venüsün Dünyası dedi ki...

Coco-jelly bende sizi öptüm :*
Mörvy evet tatlım çam terabentini tek başına kullanmak sakıncalı ama başka yağlar yada şampuanın içine eklenip kullanılabilir abartmadan tabiki :)