25 Kasım 2012 Pazar

Stilinizi Tamamlamak İçin 5 Öneri

Bir kadını stil sahibi yapan şey farklı ve hoş görünmektir. Bunu başarmanın yolu ise tamamen size kalmış bişeydir.




1) Kurallardan birincisi renkleri karıştırmaktan geçer.Renkleri ve aksesuarları doğru yerde kulanıp yerine göre sade spor yerine göre şık giyinmek gerekir…. Stilinizde de kısaca çanta ve ayakkabılarınızla şık dikkat çekici kıyafetlerinizi ise sade kombin edebilirsiniz.

2-Günlük yaşantınızda stiliniz, zaman dilimine ve ruh haline göre değişir. Bazen Chanel kadını olmayı, bazen modern tercih edebilirsiniz. Kendinize özgü bir stil oluşturabilirsiniz. Etnik, modern, eski, yeni karıştırabilirsiniz, biraz değişken ama her zaman renkli, çekinmeden aykırı renkleri kullanmak size ayrı bir stil kazandırır.

3-Önceliğiniz kendinizi  içinde rahat edeceğiniz kıyafetler olmalı.Günlük giyimde bol paça Victoria Beckham kotlar, beyaz t shirtler , yeni nesil eğlenceli sweatshirtler, ve Lanvin gösterişli takılar ile değişik bir kombin yaratabilirsiniz.

4-İş yaşamında ise Chanel blazer ceketler, içinde yarı transparan bluzlar pantolon, etek kombinleri ve tek parça siyah elbiseler muhteşem duracaktır.

5-Tamamen siyah bir kombinde bile çanta veya başka bir aksesuarla canlı bir renk kullanabilirsiniz.Giyside dantel,şifon,tül gibi New Romans detayları tercih edebilirsiniz.

3 yorum:

Shelby dedi ki...

İşime çok yarayacak öneriler:)Jean, biker bot ve gömlek üniforma gibi oldu iş yerinde.

BÜTÜ dedi ki...

ne güzel öneriler :)

THE DIVINITUS dedi ki...

Loving the full impact of color. So rich look.